ZAP Breezand niet goed uit de startblokken na winterstop

Zondagmiddag mocht het eerste van ZAP weer uit de startblokken schieten na de winterstop. Hun tegenstander voor deze eerste wedstrijd na de stop was het team van Assendelft 1.

De start verliep stroef want al snel in de wedstrijd was het Jesse Schleeper van Assendelft die de 0-1 voor zijn rekening nam. ZAP stond meteen op scherp en was gewaarschuwd. Helaas mocht dit niet voorkomen dat de eerste helft werd afgesloten met een 0-3 achterstand en het was dezelfde Jesse die voor de 0-1 tekende die ook de 0-2 en 0-3 voor zijn rekening nam en dus voor een hattrick zorgde al in de eerste helft.

Na de rust moest ZAP orde op zaken gaan stellen om de schade te beperken. Maar ook in de tweede helft wilde het niet vlotten. Er vielen gele kaarten aan de kant van ZAP. Het was na ruim een kwartier spelen dat ZAP doel trof van de tegenstander. Edo Krijger zette trefzeker voor zijn ploeg de 1-3 op het scorebord.

Onbegonnen strijd
Maar ook in de tweede helft was het de ploeg van Assendelft die gewoonweg beter was. Na de hoopgevende 1-3 van Edo Krijger tekende Jesse voor de 1-4. Met nog maar een paar minuten op de klok bleek het een onbegonnen strijd. Na het laatste fluitsignaal was het 1-4.

Rug rechten
Volgende week staat er een uitwedstrijd op de mannen van ZAP te wachten. Voor nu is het de wonden likken en de rug rechten en vol goede moed naar de volgende wedstrijd kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *