ZAP handbaltoernooi gaat toch door op 30 augustus!

Lange tijd zag het er naar uit dat dit jaar het traditionele ZAP handbaltoernooi niet gehouden kon worden door de coronamaatregelen. Maar door de versoepelingen kan er gelukkig weer gehandbald worden.

Op zondag 30 augustus staat het 49ste ZAP toernooi op de agenda. Een toernooi dat sinds 1971 gespeeld wordt één week voor aanvang van de nieuwe competitie. De vakantie is dan voorbij en de trainingen weer gestart. Een mooie gelegenheid om tijdens het toernooi te wennen aan het nieuwe team, de trainer en de coach.

Na vanaf  ½ maart niet meer gehandbald te hebben, kunnen er weer wedstrijdjes gespeeld worden en de honger naar de bal gestild. Alle verenigingen uit de kop van Noord Holland zijn uitgenodigd en er zijn inmiddels zo’n 60 teams aangemeld. Dit betreft o.a. teams van DTS’48 uit Westwoud, Hugo Girls uit Heerhugowaard, Kleine Sluis, Petten, Schagen, Valken uit Hem, VVW uit Wervershoof, Hauwert, Quick, VZV uit ’t Veld, Hollandia T uit Tuitjenhorn, Geel Zwart uit ’t Zand en natuurlijk het organiserende ZAP. Er kunnen nog enkele teams zich aanmelden. Daarnaast zoekt ZAP nog aanmeldingen van scheidsrechters voor het fluiten van enkele wedstrijden. Er staan die dag ruim 100 wedstrijden op het programma!

Als er eind augustus nog coronamaatregelen gelden, wordt de organisatie wel lastig. Dit kan dan in gaan houden dat er geen kleedkamers gebruikt kunnen worden, niet douchen, 1,5 meter afstand voor de toeschouwers enzovoorts. Gehandbald kan er tot nu toe worden maar gezondheid blijft uiteraard voorop staan!

Aanmelden, inlichtingen op 06 461 49 205

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *