ZAP uit tegen FC Den Helder eindigt in gelijkspel

Het weer was er vandaag niet echt naar. Meerdere wedstrijden werden afgelast, maar de wedstrijd van FC Den Helder tegen ZAP ging door vanmiddag.

Het troosteloze weer was geen voorbode voor de wedstrijd, want deze verliep vrij vurig. Het was ZAP die na een kwartier spelen een rode kaart voor de kiezen kreeg. Marvin la Croes moest deze incasseren. Dus ZAP moest met tien man verder en na een half uur werd het in korte tijd 1-0 en 2-0 voor FC Den Helder.

Rood voor de kiezen
Na rust kreeg ook FC Den Helder rood gepresenteerd en dus gingen de teams met tien tegen tien verder. Rond de 70e minuut was daar dan de aansluitingstreffer van Robin Schouwvlieger. En enkele minuten later ook de gelijkmaker door Job Dietvors.

Gelijkspel
En toen klonk het fluitsignaal. Na een pittige wedstrijd met koud en vies weer werd het gelijkspel tussen de beide ploegen. De punten zijn dus verdeeld ditmaal. ZAP gaat zich deze week klaarmaken voor de thuiswedstrijd tegen VIOS-W 1.

Kom aanmoedigen
Kom dus allemaal zondag 9 februari kijken om deze ZAP-mannen aan te moedigen om de felbegeerde winst die zo hard nodig is, binnen te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *