De derby der derby’s… Hoewel het weer niet echt uitnodigde om de voetballers van ZAP 1 tegen Kleine Sluis 1 aan te komen moedigen, was er toch voldoende volk op de been op het Zwaluwpark in Breezand. 

De eerste tien minuten ging het spel wat over en weer. ZAP was meer in de aanval. Er werden twee gele kaarten voor ZAP uitgereikt en de voetballers uit Breezand kregen twee corners. Het bleek een matige wedstrijd in de eerste helft. Met nog 5 minuten te gaan ging de kopbal van Mike Vink over. Later mistte ZAP nog een grote kans, wat jammer was voor de spelers.

Kansen niet benut
Na de rust bleek ZAP overall meer aanvallender te spelen en meer aan de bal te zijn, maar de kansen werden niet echt benut. 

Zes gele kaarten
In de tweede helft scoorde ZAP 1-0. Stijn Buik maakte dit eerste doelpunt. In totaal zijn er zes gele kaarten uitgedeeld, maar dat is best logisch in zo’n verhitte strijd als ZAP tegen Kleine Sluis.

Vrijwel geen kansen
Het was jammer dat Kleine Sluis minder aanvallend was en minder aan de bal was. Het team had vrijwel geen kansen. Heel af en toe kwamen ze in de buurt van het doel. Waar Kleine Sluis de vorige wedstrijd de betere was, was dat nu ZAP.

Gezellige derde helft
Uiteindelijk eindigde ZAP met 1-0. Na de wedstrijd werden de handen geschud en eindigde deze gezellig in de kantine.