Avond 4 daagse 2019

Van maandag 3 t/m donderdag 6 juni wordt voor de 38ste keer de avondvierdaagse in Anna Paulowna gelopen.

Ook dit jaar is de organisatie van dit evenement in handen van de handbalvereniging Kleine Sluis. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn de 2,5 / 5 / 7,5/ 10 km en op verzoek de 15 km. Vanaf 17 uur starten de lopers op het Kleine Sluis complex aan de sportpark 3 te Anna Paulowna, en iedere dag krijgen de lopers een nieuwe route uitgereikt.

De laatste dag starten we later i.v.m. het oplopen met de muziek. Er kan individueel gelopen worden, maar ook in groepen van tenminste 15 personen. De laatste dag met de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Dit jaar zijn er geen groepsprijzen meer maar werken we met een thema, en verbinden daar een leuke prijs aan, meer hierover op de Facebook pagina van evenement. Het thema van dit jaar is ZOMER! Deelnemers met de leukste/mooiste/origineelste outfit maken kans op een prijs! De kosten bedragen 4,50 euro p.p. bij voorinschrijving via school of bij Sigarenmagazijn Jeannette aan de Molenvaart 15 te Anna Paulowna . Inschrijven op de eerste dag voor de start kan ook, dan bedragen de kosten 5 euro.

Zoals elk jaar kunnen alle deelnemers weer hartelijk onthaald worden aan de Ruysdaellaan , op het stuk tussen de Rembrandtlaan en de Graslaan. Wij hopen u allen te zien op 3 juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *