Bingo Wapen van Holland groot succes

De bingo-avond van zaterdag 28 december in het Wapen van Holland was een groot succes. De zaal met maar liefst 250 aanwezigen was al wekenlang uitverkocht. De sfeer zat er goed in. In totaal werden er vijf rondes gespeeld waarbij initiatiefnemer en eigenaar van het Wapen Koos Neijens er nog een extra ronde tegenaan gooide.

In totaal waren er per speelronde vier prijzen te winnen, startend met een volle horizontale rij, vervolgens twee rijen hierna drie volle rijen en als klap op de vuurpijl een volle kaart.

Reischeque, iPad en elektrische fietsen
Dat de zaal al weken uitverkocht was, was goed te begrijpen: de prijzen logen er niet om. Er waren hoofdprijzen als een reischeque, iPad en elektrische fietsen. In de extra ronde waren er geldprijzen te winnen van €250, €330 en €450. Daarnaast waren er ook vele mooie en lekkere prijzen te winnen van ondernemers uit de buurt.

Voetjes van de vloer
In de pauze zorgde zanger Henk Naber ervoor dat de sfeer er goed in bleef en ook aan het einde zorgde hij dat de voetjes van de vloer gingen bij de mensen die nog even nableven zitten.

Voor herhaling vatbaar
Had u er bij willen zijn nu u dit zo leest? Hou onze site dan in de gaten, want wij hebben horen gonzen dat Koos deze supergezellige avond in het nieuwe jaar wil herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *