Breezand op Stelten dit jaar op zondag 14 juni

Breezand op Stelten is dit jaar op zondag 14 juni. De jaarlijkse happening in Breezand trekt duizenden mensen uit de Kop van Noord-Holland. Met meer dan 220 kramen en honderden verkoopmeters is dit een van de grootste markten en braderieën van Noord-Holland.

De organisatie achter deze markt zoekt ieder jaar weer naar leuke nieuwe dingen om de markt zo leuk mogelijk te maken voor jong en oud. En ieder jaar lukt het dan ook weer om de zondag van 11.00 tot 17.00 honderden kramen opgesteld te hebben langs de Zandvaart. Ieder jaar zijn er weer gezellige attracties en leuke demonstraties.

Oude ambachten
Voor de kleintjes is dat bijvoorbeeld gratis schminken een mallemolen (draaimolen). Voor de ouderen zijn er oude ambachten te zien, is er een modelbotenbouw en zijn er gezellige zitjes langs de Zandvaart waar van alles is te krijgen: van koffie tot een koud pilsje.

Haalt het stuntteam een nat pak?
En zoals elke keer is het stuntteam er om dappere kunsten boven de Zandvaart te laten zien. Ieder jaar staan er weer tal van gespannen hoofdjes te kijken of iemand van het stuntteam een nat pak gaat halen, want dat is natuurlijk wat het voor de jeugdige (soms ook de oudere) zo leuk maakt.

Van alles te koop
De kramen staan opgesteld vanaf hotel restaurant Bloemenlust tot aan de kruising van de Zandvaart met de Wijd. Spaansweg. Tassen, leren riemen, gereedschap, speelgoed, posters, cd’s, oliebollen, een gebakken visje, tuinornamenten en nog heel veel meer is er die dag te verkrijgen.

Het aantal bezoekers schommelt ieder jaar rond 22.000 personen en de toegang is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *