Flora & Visserijdagen 2019

De Flora & Visserijdagen in Den Oever beloven ook voor 2019 een waar spektakel te worden. Van 23 augustus tot en met 26 augustus bruist het pittoreske vissersdorpje aan de kop van de Afsluitdijk. Een ware beleving te worden voor jong en oud!

Een gratis écht vers visje proeven of altijd al eens mee willen varen op een échte vissersboot? Pak dan de agenda en noteer de Flora & Visserijdagen alvast met grote letters. Tijdens de feestdagen kunnen echte vissermannen namelijk alles vertellen over de vissen, de garnalen, de mosselen, het schip, de netten en het woeste leven op zee. Tja, daarbij hoort natuurlijk een kleine proeverij.

Wie gewoon lekker wil slenteren langs de vele kraampjes die in en rond de visafslag zijn geplaatst, is natuurlijk ook van harte welkom. In diezelfde afslag is tevens een grote vis-showtafel neergezet. Daarop zijn talloze soorten vissen tentoongesteld. Vooral kinderen kijken hun ogen uit!

Den Oever heeft tijdens de Flora & Visserijdagen nog veel meer te bieden. Een rondje langs de kermisattracties en onder het genot van een biertje een visje naar binnen happen; het kan allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *