Gratis proefles salsa bij dansschool Sizzling Salsa

“Maakt u ook elk jaar goede voornemens? Dit jaar kunt u ze allemaal laten uitkomen. Meer bewegen, een nieuwe hobby, andere mensen leren kennen of leuke dingen ondernemen met uw partner? Het kan allemaal op de dansvloer in Schagen”, nodigen de Sizzling Salsa-docenten Marianne en Georg uit.

Dansschool Sizzling Salsa geeft al vijftien jaar Caribische en Latin danslessen in Schagen. Er zijn nu gratis proeflessen in januari voor geïnteresseerden. Op zaterdagmiddag 18 januari is er een uitprobeerles senior salsa voor mensen van rond 60 en ouder, die graag met leeftijdgenoten dansen. Deze is van 16.00 tot 17.00 uur. Docente Marianne vertelt: “Dansen is goed voor je conditie, je geheugen en voor je humeur.”

Proefles meedoen
Op maandagavond 20 januari is de proefles salsa voor ‘alle leeftijden’ van 19.15 tot 20.15 uur. Aanmelden kan met een eigen danspartner, maar alleen komen is ook mogelijk.
De proeflessen en de wekelijkse cursussen worden gegeven in de boven-studio van danscentrum Chantal aan de Zijperweg 4b (achteringang) in Schagen.

De Sizzling-docenten zijn enthousiast en brengen hun passie met liefde over. Wel van tevoren aanmelden dat u komt. Dit kan via info@sizzlingsalsa.nl. Waar mogelijk proberen de docenten danspartners te regelen voor degenen die solo komen. Bellen kan overdag met Marianne, via 06-40308610.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *