Kindertheater Gniffel toert rond in Hollands Kroon

Voor de voorjaarsvakantie heeft Theater Gniffel weer een speellijst in elkaar gezet. In twee dagen speelt het theater op vier verschillende locaties leuke, interactieve theatervoorstellingen. Ook in Hollands Kroon komen de theatermakers voor kinderen langs.

Woensdag 19 februari is dat in Anna Paulowna en Winkel. Geniet van Gniffel en de Toverschelp. Als prinses Gniffel en haar vriendje een stem in een schelp horen zijn ze reuze nieuwsgierig van wie die is. Het blijkt van Greetje het feetje te zijn. Zij wil graag naar de mensenwereld komen om Gniffels grootste wens te laten uitkomen. Maar of het nu zo handig van Gniffel was om te wensen dat haar vriendje voor altijd doet wat zij zegt…. Zal het ooit nog goed komen tussen de twee vrienden?

De kledingdief
Op donderdag 20 februari spelen ze in Wieringerwaard en Oudkarspel. Dan kunnen de kleintjes genieten van Gniffel en de Kledingdief. Hierin mogen Gniffel en haar vriendje Gnaf naar een heel groot feest. Gniffel heeft prachtige nieuwe kleren hiervoor gekregen. Gea de Gapper is echter ontsnapt uit de gevangenis en steelt Gniffels prachtige kleren. Hoewel agent Snurkstra wel een beetje zijn best doet, lukt het hem niet Gea de Gapper te vangen. Dan besluiten Gniffel en Gnaf zelf maar een plan te bedenken om de dief te vangen…

Voorjaarsvakantie
Wilt u een leuk uitje met uw (klein)kinderen in de voorjaarsvakantie, of zoekt u nog naar een ideetje voor een verjaardagsfeestje? Kom dan gezellig kijken! De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar.

Meer weten?
Meer informatie is te vinden op:  www.theatergniffel.nl.
Om van een plekje verzekerd te zijn dient men te reserveren via: theatergniffel@quicknet.nl of via 06-19505135. De entree is € 7,-  per bezoeker.


speellijst openbare voorstellingen:
wo 19 feb 10.30 uur   Anna Paulowna        Veerburg     Gniffel en de toverschelp
wo 19 feb 14:00 uur   Winkel       Niedorphal            Gniffel en de toverschelp
do 20 feb 10:30 uur   Wieringerwaard        De Oude school                 Gniffel en de Kledingdief                              do 20 feb 14:00 uur   Oudkarspel     Behouden Huis                 Gniffel en de Kledingdief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *