Laatste loodjes voor Thalia’s Fame

Na succesvolle producties van onder andere Hairspray, the Wiz en Bad Girls brengt Thalia Hollandskroon dit jaar de musical Fame op de planken. Een uitdaging, want wie de succesvolle tv-serie uit de jaren 80 kent weet dat daar gedanst moet worden, heel veel gedanst. De try-out is 20 maart in het Vikingschip in Den Oever.

Choreograaf Monique Kuiper heeft dit jaar alles uit de kast gehaald om de spelers te laten schitteren op de prachtige nummers uit de musical. Om de dansgroep nog een extra boost te geven, kregen ze een dansworkshop van danser en musicalster Marcel Visscher, die blij verrast was door het enthousiasme en de inzet van de groep.

Puntjes op de i
Inmiddels staan de verhogingen van het decor in het Vikingschip in Den Oever en kunnen de puntjes op de i worden gezet, zodat Thalia klaar is voor het eerste publiek bij de try-out op vrijdag 20 maart. 

Dromen najagen en keuzes maken
Fame gaat over dromen najagen, keuzes maken, keihard vallen en proberen weer op te staan. Een thema dat voor de jeugdleden zeer actueel is, want in welke tijd je ook opgroeit, deze dingen zal je op een bepaald punt in je leven altijd tegenkomen. 

Kaarten kopen
De voorstelling van 22 maart is uitverkocht, voor de voorstelling van zaterdag 28 maart zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Voor de try-out van 20 maart en de voorstellingen van 21 en 27 maart zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.thalia-hollandskroon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *