Nooit to oud to be foudt is slogan van Polder Events 2020

Polder Events gaat voor Foudt! ‘Nooit te oud to be foudt’ is de slogan van Polder Events 2020 op zaterdag 13 juni. Van muziek van nu tot aan de 80’s en 90’s: alle oude nummers van je Hitzone-cd’s kunnen zomaar door de fout aangeklede hal knallen. Uiteenlopend van ‘Dancing Queen’ tot ‘It’s Raining Men’ en van ‘Jump Around’ tot ‘Danza Kaduro’, geen nummer is te gek voor deze nu al legendarische avond in de ZAP-hal.

Het belooft een gezellige avond te worden met alle genres muziek en zeker ook een foute aankleding. Met optredens van Mental Theo (80’s/90’s), Het Foute Feest Live!, Fleur Raateland (met band) & DJ Marcel Meijer heeft Polder Events een divers aanbod aan artiesten in huis gehaald die voor een gezellige muzikale avond gaan zorgen.

Fleur Raateland
De Polderse Fleur Raateland, die met haar optredens in het programma The Voice Of Holland de harten van heel Nederland veroverde, staat samen met haar band op het podium om het feestgevoel los te maken in de zaal.

Zalen op z’n kop
Het Foute Feest Live! is een uitgedoste band dat door heel Nederland alle zalen op z’n kop zet met louter bekende nummers. Waarbij het tijdens hun show lijkt alsof stilstaan tot ware kunst verheven is. Zo moeilijk schijnt dat te zijn, omdat je op gaat in de sfeer.

Lp’s en Gameboy: die tijd
Het Foute Feest Live! brengt verschillende genres in eigen stijl tot leven. Van foute feestmuziek tot je favoriete Guilty Pleasure en van 80’s, 90’s, 00’s tot een tropische samba sound. Tot slot brengt legend Mental Theo een ode aan de 80’s, 90’s door op eigen wijze de bekende hits te draaien. De gouwe ouwe dj die je misschien nog kent uit de tijd dat je met een nieuwe lp onder je arm liep of dat je net furore maakte met je nieuwe Gameboy, knalt nog steeds overal het dak eraf. Een ware legende die jou tijdens zijn set onderdompelt in een bad van jeugdherinneringen door verschillende nummers uit de jaren 80 en 90 in één dikke set te verwerken. Uiteraard kan op zo’n avond als deze het vertrouwde gezicht van DJ Marcel Meijer ook niet ontbreken.

Meer info…
De geschiedenisboeken kunnen 14 juni herdrukt worden, want er komt een hoofdstuk bij: de legendarische avond van Polder Events 2020 op zaterdag 13 juni in de ZAP-hal in Breezand. Meer info en de start van de kaartverkoop volgt binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *