Ons Toneel speelt “Gewoon gewoon”

Heeft u zin in een heerlijk avondje toneel van de hoogste plank, dan is de avond dat toneel vereniging Ons Toneel het stuk “ Gewoon gewoon” speelt helemaal iets voor u.

Het stuk gaat over het hedendaagse leven van een stel vrienden, een scheidend ouderpaar, de minnares van de vader en een transseksueel. Werkelijk alles komt voor in dit vooral komische stuk.

Wat een romantische vrijdagavond van de vrienden samen had moeten worden ontaard eigenlijk in chaos door een complete inloop van onuitgenodigde gasten bij hun thuis. In plaats van gezamenlijk intiem aan het diner wordt er geslagen, gedreigd en het servies vliegt in het rond. En bovendien door deze gehele façade blijkt er in de relatie van de mannen toch ook nog wel wat spanning te zijn. Gaat het huwelijk van de ouders van Bas nog goed komen, raakt de minnares uit beeld, gaan de jongens het samen nog wel redden? Kortom het stuk ‘’Gewoon gewoon’’ is een greep uit het hedendaagse leven in een heerlijk eigenlijk komisch jasje gegoten.

Bent u benieuwd naar dit stuk Het Toneel speelt 15 en 16 maart in het Wapen van Holland en kaarten zijn al te koop voor €10,- inclusief een consumptiebon.

Kaarten zijn te koop bij : keurslager Niek Kramer Anna Paulowna of bij Expert Breezand.

Besteld u ze liever via de mail dan kan dat ook via: onstoneel@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *