Iedere vrijdagavond party bij Meetpoint

Yes, het is weer tijd voor de jeugd van een jaar of 12 tot en met 16 om weer naar Meetpoint Breezand te gaan voor een party. Meetpoint is de jeugdvereniging voor kinderen die nog niet echt uit mogen gaan, maar wel graag op zijn tijd een feestje in hun agenda willen hebben staan. Voor 15 euro ben jij het hele seizoen lid en ben je gegarandeerd dat er iedere maand wel een toffe party is. Zoals komende vrijdag. Dan is er de Schuimbak & Mo-party.

Alcohol wordt er uiteraard niet geschonken, maar een lekker glas fris met wat lekkers erbij gaat er ook altijd wel in. Super leuk natuurlijk om op vrijdagavond even te chillen met je maten of girls. En dan wordt er ook nog vette muziek gedraaid, film gekeken, gedart of een workshop gegeven.

De avonden beginnen rond 20.00 uur en duren tot uiterlijk 22.30 uur. Ben je nog geen lid, dan is de entree € 2,-. De deur gaat om 20.30 uur dicht en gaat om 22.00 uur weer open. Dit om de feestvreugde binnenshuis te houden. Drinken en eten kost gemiddeld € 0,80, dus chillen bij Meetpoint is ook nog eens betaalbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *