Pauwenpop 2019

In het weekend van 16 tot en met 18 augustus gaat Wieringerwaard weer op zijn grondvesten schudden want dan is het weer tijd voor Pauwenpop! Het weekend gaat weer bomvol muziek, feest, drankjes, hapjes, vertier en bovenal gezelligheid staan. We kunnen alvast mededelen dat de vrijdag weer volledig in het teken staan van Qmusic – Nederland DE FOUTE PARTY!!!!!

De verkleedspullen mogen weer uit de kast want deze avond gaat iedereen altijd helemaal los! De zaterdag kan je compleet uit je dak gaan met de coverband QWARK!

QWARK! Live is een 8 koppige band met een blazerssectie die al sinds 2005 op elkaar ingespeeld zijn om elk optreden compleet uit hun dak te gaan! Een avondje QWARK! staat garant voor een avondje stevige feestmuziek. Alle stijlen worden in de strijd gegooid: pop, rock, funk, disco of Nederlandstalige hits en regelmatig komen de nummers dankzij het enthousiasme van de band in een eigen QWARK! jasje terecht.

Dus zet het weekend van 16 tot en met 18 augustus als bezet in je agenda want er beloofd nog veel meer top muziek te gaan komen. Zorg dat je erbij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *