De Polderei

Wie aan de Polderei denkt, denkt aan even een lekker hapje eten.

Maar dat is de Polderei niet alleen.

Tanita van Ham en Alberto van de Water bestieren nu 1,5 jaar de zaak en in die 1,5 jaar heeft het tweetal al heel wat ondernomen naast alleen dat lekkere hapje eten. Het jonge stel zit vol ambitie en heeft beiden voldoende horeca ervaring in the pocket, want naast de Polderei in Anna Paulowna hebben zij ook nog de Duinerij in Sint Maartenzee. Tanita vermeld wel erbij dat dit restaurant in het hoogseizoen alleen geopend is omdat het toch veelal op het toerisme geënt is.

De duinerij opent zijn deuren weer op 29 maart om vervolgens rond begin oktober weer te sluiten. In die tussentijd biedt de Duinerij lekker no nonsense eten voor een leuke prijs. Het is gelegen naast een camping dus ze krijgen veel campinggasten en toeristen, wat niet wegneemt dat je hier gewoon als bewoner ook heerlijk even een hapje kan komen eten. Ook kinderfeestjes kunnen er geschikt worden gehouden, een midgetgolf zit tegen het restaurant aan. Arrangementen zijn er dan ook te verkrijgen in combinatie met pannenkoeken bakken of gewoon lekker patatjes eten na afloop.

Maar terug naar de Polder, terug naar restaurant de Polderei. Tanita is een horeca tijger pursang, zij verstaat haar vak en als je binnenkomt weet zij iedere gast op een warme manier welkom te heten. Zij geeft leiding over een team van jonge enthousiaste mensen en Alberto houdt het in de keuken in de gaten. Alberto staat natuurlijk ook bekend om zijn patterisiere kunsten, de tovenaar met chocolade is hij. Alberto draait zijn handen niet om voor een heerlijk toetje, ijs, taarten of kunst met chocolade. U heeft een wens, Alberto maakt het.

De combinatie van de twee samen is wellicht een gouden combinatie. Beiden zijn ieder geval ambitieus en ondernemend, want naast het eten organiseren zij ook thema avonden, pubquizzen, evenementen, feestjes of een complete kermis! Wil je een besloten feest of een partij houden bel Tanita op en zij heeft genoeg ideeën op stapel om u te adviseren en te helpen bij een geslaagde partij in de Polderei. Kortom of je er nou komt om heerlijk te eten of een feest te houden, je wordt er warm en gastvrij ontvangen in een relaxte ambiance en door een team met kennis die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Denkt u nou ik wil ook een keer daar een hapje eten of wilt u informatie over een feest of anders, bel met de Polderei en zij staan voor u klaar.

De Polderei Molenvaart 253 Anna Paulowna 0223-754300

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *