Hij komt, hij komt, die goede lieve Sint… Maar wanneer?


Het duurt nu niet lang meer. Nog een paar nachtjes slapen en dan is de Sint weer in het land. Natuurlijk komt hij ook in de Polder langs. Wij hebben uit betrouwbare bron (Sinterklaas zelf) vernomen hoe zijn programma eruitziet op zaterdag 16 november.

Om 10.15 uur komt Sinterklaas aan per boot bij jachthaven Het Oude Veer.
Het welkomstwoord is door Diana van Graven en uiteraard burgemeester Rian van Dam.
Bij Het Oude Veer staan opgesteld: zijn paard, de paardrijvereniging, Breez’
Harmony en een geluidswagen. Daarna gaat het gezelschap richting winkelcentrum Molensluis onder begeleiding van de muziek en de paardrijvereniging.

Daar komen ze om 11.00 uur aan waar ze nogmaals verwelkomd worden door de burgemeester. Sinterklaas zal er een toespraak houden. De muziek en de paarden zullen meegaan tot het parkeerplein bij de Molenvaart. Prijswinnaars van de kleurplaten worden daar ook bekendgemaakt en ontvangen hun prijs.

Om 12.00 uur moet de goedheiligman even tot rust komt. Hij houdt een middagpauze van twee uur.

Om 14.00 uur vertrekt de stoet vanaf de achteringang van Hubo aan de Zandvaart richting de Wijd. Spaansweg via de Burg. Lovinkstraat, D. Lubbertstraat over de brug langs Schra. Bij ZAP slaat hij rechtsaf langs de winkels richting de witte brug naar Bloemenlust.
Om 14.30 uur is de ontvangst van Sint Nicolaas in de grote zaal van Bloemenlust. Daar zijn natuurlijk alle kinderen welkom. Om 15.15 uur vertrekt de Sint met zijn Pieten weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *