Win kaarten voor de KreaDoe!

Heeft u zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste DIY-event van het jaar? Kom dan van 30 oktober tot en met 3 november 2019 naar de KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY.

Creatieve én waardevolle inspiratie al 30 jaar!

Dit jaar viert KreaDoe haar 30e verjaardag! Viert u dit met hun mee? Op KreaDoe geniet u van de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw creatieve passie. Honderden experts tonen de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Vijf dagen lang staan er heel wat experts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en hun kennis met u te delen. KreaDoe draait om inspiratie, maar natuurlijk ook om ‘zelf doen’. Komt u een hobbyworkshop tegen waar u graag meer over wilt weten of iets dat u leuk lijkt om een keer te proberen? Volg deze dan op het event.

Een greep uit de vele workshops en activiteiten

  • Vul uw voorraad aan met de nieuwste materialen
  • Kom watertanden in het Cupcaketheater
  •  Doe mee aan één van de honderden workshops, bijvoorbeeld handlettering
  • Laat u inspireren op het gebied van home & deco
  • Doe mee met de mutsjesbingo voor het goede doel in het Goedgemutste Breitheater

Raakt media geeft maar liefst 2 maal 2 kaarten weg voor dit super leuke event! Reageer naar ons met wie jij het liefste heen zou willen gaan en waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *