60 jaar Muziekvereniging Wieringerwaard!

Muziekvereniging Wieringerwaard viert dit jaar feest! Zij bestaan namelijk sinds 1959, daarom is 2019 een jubileum jaar. 60 jaar muziekvereniging, dat is in deze tijden toch niet niks. De vereniging heeft ongeveer 60 voornamelijk jonge leden. Naast het grote orkest met 32 leden heeft de vereniging ook een opleidingsorkest met 20 leden, dat door dezelfde dirigent wordt geleid Michiel Drijver, en een muziekschool waar zo’n 45 kinderen en volwassenen muziekles krijgen.

Het doel van de vereniging is om muziek te maken met een gezellige groep mensen. Naast de wekelijkse repetitie (het hele jaar, met uitzondering van de kerstvakantie en de maanden juli en augustus) verzorgt de vereniging een paar keer per jaar een concert en in samenwerking met de docenten van de muziekschool, één keer per jaar een solistenavond (Waerts Muziekpodium). Daarnaast doen zij mee aan verschillende evenementen en festivals, en gaan ze om het jaar een weekend weg en houden ze een jaarlijkse barbecue aan het begin van het seizoen.

Op 15 juni staat het Jubileumconcert gepland. Die avond geven zij een muzikale theatershow in theater COOL in Heerhugowaard samen met de BN-ster: LEONA PHILIPPO  en een Projectkoor. Leona is winnares van o.a. Voice of Holland en Maestro. Toegangskaarten a 22,50 euro p.p. zijn te koop.

Jubileum Projectkoor: Voor dit concert is de vereniging ook op zoek naar zangers en zangeressen die deel willen nemen aan een groot projectkoor. Samen met het orkest en Leona staat u dan op het podium van theater COOL. Kosten 10 euro p.p. Aanstaande 14 juni repeteert de groep nog een keer, wilt u een kijkje komen nemen of het ook wat voor u is? U bent van harte welkom!





Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *