Gezelligheid en sfeer zijn belangrijker dan de punten

Biljartvereniging De Herberg staat te springen om nieuwe leden.

Deze gezellige vereniging opgericht in Wieringerwaard naderd zijn lustrum van 50 jaar bestaan. Ze zijn ooit gestart in het oude cafe de Herberg in Wieringerwaard, maar deze is alweer geruime tijd gesloten en is nu het woonadres van een lid van de club. De mannen pakten de biljartkeu op en vertrokken naar het Wapen van Wieringerwaard, na enige jaren gespeeld te hebben daar moest ook helaas het Wapen dicht. Sinds november speelt de club nu in het wapen van Holland, en ze voelen zich er helemaal thuis.

De club telt nu 11 leden, voor het mooie moeten er eigenlijk nog een stuk of 4 a 5 bij. Dan kan je net even meer competitie met elkaar spelen. Ze spelen om de zoveel tijd ook uit tegen de biljartvereniging De Krijters in Breezand.

Het biljart seizoen loopt van de eerste woensdag van september tot en met de laatste woensdag van april. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich aanmelden bij de club, en ervaring is handig maar de mannen leggen graag het spel uit en helpen ook een handje door het geven van tips. De mannen hebben gezelligheid en humor hoog in het vaandel staan, natuurlijk wordt er fanatiek gebiljart maar wel op een leuke manier. De contributie bedraagt 60 euro voor het hele seizoen, hier zit vrij drinken in tijdens een uitwedstrijd en tijdens de kerst is er altijd een gezellige kerstinstuif met wedstrijden en ook leuke presentjes.

Mocht je nou thuis zitten en denken ik ben ook opzoek naar een leuke hobby, ga eens langs op de woensdagavond rond een uur of kwart voor 8. De mannen van biljartvereniging De herberg staan je graag te woord en laten je vrijblijvend een potje meespelen.

Biljartvereniging De Herberg Wapen van Holland, Anna Paulowna Elke woensdagavond vanaf 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *