Inzamelregels oud papier en karton Scouting Anna Paulowna (SCAP)

Al tijden staan er papier containers voor bij de scouting Anna Paulowna. Dit is natuurlijk een geweldige oplossing voor als je van je oud papier af moet. Nu is het wel zo dat de vrijwilligers die zorg dragen dat alles netjes gebeurd de laatste tijd toch merken dat het allemaal wat netter zou kunnen.

Al sinds jaar en dag haalt SCAP op de eerste vrijdag van de maand oud papier en karton op. Ook kunt u oud papier en karton 24 uur per dag, 7 dagen per week inleveren in de containers aan de Kneeskade 11 nabij het Scoutinggebouw.
Hieraan zijn echter wel regels verbonden:

  1. Papier: Alleen in volle dicht gevouwen kartonnen dozen of volle, met papier gevulde stevige vuilniszakken.
    Karton: Gebundeld bij elkaar.
  2. Dit alles netjes gestapeld zover mogelijk achter in één van de containers aan de Kneeskade. Of langs de weg op de eerste vrijdag van de maand.
  3. Anders dan het inleveren van oud papier en karton is niet toegestaan.

Indien beide containers vol zijn wordt u verzocht om geen papier buiten de containers te plaatsen, maar terug te komen indien één of beide containers gewisseld zijn. Er waait nu veel papier weg wat een zeer grote ergernis in de buurt geeft. Indien u zich aan bovenstaande regels houdt met als gevolg dat er geen papier verwaaid in de omgeving en dat er minder containerwisselingen nodig zijn draagt u bij aan een beter milieu. De vrijwilligers van Scouting Anna Paulowna die dagelijks de papiercontainer stouwen en de omgeving netjes houden, zijn u daarvoor dankbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *