Pinksterkamp Scouting Anna Paulowna

De Scouting Anna Paulowna heeft afgelopen weekend met de junior zeeverkenners, het Razend Zwin, en de junior zeeverkenners van de scoutings van Dirkshorn en Schagen een pinksterkamp gehad. Nadat vrijdagavond de tenten opgezet waren en een speurtocht door het dorp gehouden was, werden daarna de bedjes opgezocht.  

De zaterdag hebben ze, in verband met het slechte weer geen opdrachten buiten gedaan. Er werden vlaggen getekend voor elke groep en een film gekeken. De zaterdag was dus echt een binnen dag, maar zoals de Scouting betaamt wel een productieve. Voor de zondag was er een mooi programma, er werden vlaggenmasten gepionierd en een postenspel op het water gedaan. Het was een heerlijke zondag met heel veel plezier en er werd veel gelachen.

De laatste dag brak aan, de maandag. Deze dag stond in het teken van het afbreken van de tenten en afscheid nemen van elkaar, iedereen ging na een heel geslaagd weekend weer lekker naar huis. Het was wederom weer een zeer geslaagd weekend, lijkt jou dit nou ook wat? Kom eens vrijblijvend een keer kijken bij de Scouting, ze vertellen je graag wat er allemaal te beleven valt bij de hechte club die Scouting heet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *