Scouting Anna Paulowna beleefde weer druk weekend

Afgelopen weekend was het een drukte van jewelste bij Scouting Anna Paulowna. Het was namelijk voor alle scouts de jaarlijkse wereldwijde Jota (jamboree on the air) en Joti (jamboree on the internet). Dat betekende feest, ook voor de scouts in onze Polder.

Bij Scouting Anna Paulowna hielden ze afgelopen weekend kamp, waar alle leeftijdsgroepen aan meededen. U kunt wel begrijpen dat het een gezellige en ‘doenige’ boel was aan de Kneesweg. Mede door de hulp van alle vrijwillige zendamateurs was het een weekend vol samengevoel.

De zendamateurs stelden dit weekend hun zendapparatuur beschikbaar en waren uiteraard zelf ook bereid om iedereen te woord te staan met antwoorden op hun vragen. Via de radio zonden de vrijwilligers uit naar andere scoutinggroepen en op zolder stond een aantal computers waarmee gechat kon worden met andere scouts en verenigingen. Daarnaast waren nog volop andere activiteiten.

Denk aan zeilen, appeltaart bakken, een foto-opdrachtenspel in het dorp, krantje mep, een nachtspel op het water, kampvuur, broodjes bakken boven het kampvuur en meer. Kortom, het was een leuk en gezellig weekend bij de scouts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *