Sport en Speldag op de ijsbaan in Anna Paulowna

Vandaag is het feest op de ijsbaan in Anna Paulowna, want om 11.00 uur begint de Sport en Speldag. Er is dit jaar weer van alles te doen op de ijsbaan. Zo kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven op de springkussens, xxl darten, stormbaan, boardervoetbal en een heuse rodeostier!!

Voor de avonturiers onder ons is de Brandweer Anna Paulowna aanwezig met de brandweerauto en leuke spelletjes en heel heel veel water natuurlijk!

Natuurlijk is er ook een heleboel lekkers te halen en een verfrissend drankje. De dag duurt van 11.00 tot 15.30 uur, dus de kinderen kunnen bijna de hele dag onbeperkt spelen. De entree voor de Sport en Spel dag bedraagt voor leden van de ijsbaan maar €1,- en voor niet leden is dat €2,50,-. Bij de entree is het mogelijk om voor de kinderen  een soort strippenkaart te kopen zodat ze gedurende dag een snoepje of wat te drinken kunnen kopen, zo hoeven ze ook niet de hele dag met geld rond te lopen. Kom vandaag gezellig naar de ijsbaan, de kinderen gaan een fantastische dag beleven met al die leuke attracties die er staan en alle andere leuke bezigheden. Het gaat een groot speel feest voor kinderen worden, van jong tot oud.

De vele vrijwilligers staan te trappelen om er een topdag van te gaan maken dus tot strakjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *