De Boterbloem

Wie vaak met de trein gaat vanuit en naar Anna Paulowna, kent natuurlijk de stationsrestauratie. Maar wat velen niet weten en zeker niet als je niet of nauwelijks met de trein gaat is dat in dat stationsrestauratie De Boterbloem is gevestigd.

De Boterbloem is onderdeel van ‘s Heeren Loo, en biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij stationsrestauratie de Boterbloem worden kleine cadeau artikelen zoals kaarten, armbanden, labels, sleutelhangers gemaakt. Ook houden de medewerkers de stationsrestauratie en de omgeving schoon en vullen ze de verschillende automaten bij. Op dit moment worden de verschillende cadeauartikelen vooral verkocht aan particulieren, maar het is ook mogelijkheid om als bedrijf de cadeauartikelen te geven als relatiegeschenk. Kom gerust eens tijdig langs voor de mogelijkheden. Ze maken het met liefde voor u!

Wat de buitenzijde van de stationsrestauratie niet doet vermoeden maar wanneer je de stationsrestauratie binnenloopt; een warme, schone ruimte met zitmogelijkheid, een goed gevulde frisdrankautomaat, koffieautomaat en een vrolijke toonbank en etalage met daarin mooie en unieke cadeau artikelen.

Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen als je een cadeautje nodig hebt of gewoon wat leuks voor jezelf. Maak eens een praatje, de medewerkers vertellen u graag wat ze allemaal doen!

Als u hier bent geweest en denkt wat een leuke en gezellige locatie, stationsrestauratie de Boterbloem zoekt nog vrijwilligers om gewoon samen te werken, te wandelen, samen iets te ondernemen of een praatje te maken.

U kunt hiervoor altijd informatie inwinnen bij de begeleiding van de Boterbloem.

Kijk ook eens op Facebook: Boterbloem Anna Paulowna of op www.sheerenloo-handgemaakt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *