Multimate wordt HUBO XL

Na 18 jaar Multimate Anna Paulowna te zijn geweest is het tijd voor verandering aldus eigenaar Francis Scheerstra. Je moet blijven meebewegen met de steeds maar veranderende markt. Je moet uitdagend blijven en blijven innoveren.

Dat is wat Multimate Anna paulowna van meet af aan heeft gedaan. Kijk naar de toevoeging van Decorette een aantal jaar terug, dit is nu helemaal ingeburgerd in de bouwmarkt zelf en zal ook een wezenlijk onderdeel van de bouwmarkt gaan blijven.

De verbouwing van Multimate naar HUBO pakt Francis groots aan, als je iets doet moet je het goed doen en dus geen half werk. En dat is ook wat de Multimate in Anna Paulowna zo sterk maakt, Francis staat garant met zijn bouwmarkt voor kwaliteit en hoge service, daarnaast heeft hij een sterk team naast zich staan. Francis zegt met nadruk dat hij zijn team wat ondertussen bestaat uit 14 man personeel naast zich heeft staan want hij houdt niet van rangen en standen in zijn bedrijf, iedereen is hier gelijk! Hij omschrijft zijn team als: gedreven, verantwoordelijk, vakbekwaam, gezellig en het voornaamste ze hebben veel voor elkaar en voor het bedrijf over. Het team en Francis zijn nu erg druk met de verbouwing en alle aanpassingen, maar het wordt prachtig en allen zijn ze maar wat trots.

De dag van de heropening voor de klanten is 18 april! Van binnen en buiten zal de stijl geheel veranderd zijn, maar voor de rest verandert er helemaal niets. Het team blijft hetzelfde en de service en kwaliteit blijft als vanouds.

Tot slot nodigt Francis iedereen van harte uit voor de grootste heropening van zijn nieuwe bouwmarkt HUBO XL Anna Paulowna. Wilt u op de hoogte blijven van de komende periode naar de heropening toe en diverse acties, houdt de facebook pagina en de nieuwe Instagram pagina van de bouwmarkt in de gaten!!

Vanaf 9 uur bent u 18 april van harte uitgenodigd, zien we u dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *